مشاهده جزئیات هسته

لطفا فیلد های مورد نیاز را با دقت تکمیل کنید

میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی مواد غذایی
تشخیص میزان الودگی شیر و فرآورده‌های لبنی به عامل بروسلوز و تب Q تشخیص میزان شیوع ویروس های غذایی دستیابی به راهکارهای مناسب جهت کاهش میزان آلودگی و عوامل پاتوژن غذایی
1- خانم فرخ ابدالی ( دانشجوی کارشناسی ارشد)( میکروبیولوژی) 2- خانم الهام باباعلی( دانشجوی کارشناسی ارشد)( میکروبیولوژی)
بله ، کارگاه های سه گانه
خیر
بنیادی
می بایست فقط به صورت پایان نامه ای باشد
خیر
مشخصات دانشجویان مورد نیاز جهت همکاری در این هسته علمی پژوهشی:
3 نفر
از هر رشته ای
حداقل دوره توانمند سازی پژوهشی شامل: سرچ، پروپوزال نویسی و آشنایی با انواع مطالعات پژوهشی را گذرانده باشد

لیست دانشجویان عضو شده در این هسته

نام دانشجو نام دانشگاه مقطع تحصیلی رشته تحصیلی تاریخ عضویت در هسته
هنوز دانشجویی عضو نشده است