مشاهده جزئیات هسته

لطفا فیلد های مورد نیاز را با دقت تکمیل کنید

فرمولاسیون و غنی سازی مواد غذایی
1- غنی کردن مواد غذایی با ریزمغذی های مختلف 2- ضدعفونی کردن مواد غذایی به ویژه مواد خام کشاورزی
1- خانم سارا جعفری ( دانشجو)( ضدعفونی کردن مواد غذایی)2- خانم همتی( دانشجو)( فرمولاسیون و غنی سازی مواد غذایی)3- خانم زارعی( دانشجو)( بهداشت مواد غذایی)
خیر
بنیادی - کاربردی
می تواند پایان نامه یا غیر پایان نامه ای باشد
خیر
مشخصات دانشجویان مورد نیاز جهت همکاری در این هسته علمی پژوهشی:
4 نفر
از هر رشته ای
حداقل دوره توانمند سازی پژوهشی شامل: سرچ، پروپوزال نویسی و آشنایی با انواع مطالعات پژوهشی را گذرانده باشد

لیست دانشجویان عضو شده در این هسته

نام دانشجو نام دانشگاه مقطع تحصیلی رشته تحصیلی تاریخ عضویت در هسته
هنوز دانشجویی عضو نشده است